Moi, kaikki lukijat! Tämä on minun ensimmäinen tarinani netissä joten toivotaan, että kaikki menee hyvin. Pelaan ihan normaalia Lc:tä, mutta myös vähän sitä Rumuus lc:tä, ja sitten myös vähän johonkin suuntaan aakkoshaastetta. Jos et tiedä mitä nuo tarkoittavat ei sinun myöskään tarvitse lukea ohjeita, koska eivät ne vaikuta tarinan kulkuun kauheasti.

Hyviä lukuhetkiä!

-Lunch

656791.jpg

Amèlie Fleus on nykyisin aivan normaali Kielokylän asukki. Tosin ennen hän oli kuuluisa lapsi tähtenä. Lapsena hän oli osallistunut kisaan, jossa etsittiin lapsia; jotka osasivat näytellä, laulaa ja tehdä mitä hyvänsä tuon tittelin saamiseksi. Amèlie osallistui tietenkin siihen kisaan kun kuuli siitä, ja meni ja voittikin koko kisan. Sittemmin häntä on vain kutsuttu lapsitähdeksi, ei Amèlieksi.

Pari vuotta sitten Amélie päätti jatkaa elämäänsä normaalina kansalaisena ja häipyä Ranskasta ja aloittaa uuden elämän Kielokylässä. Onneksi kylässä ei oltu edes kuultu koskaan siitä kyseisestä kisasta.

Amèlie lahjoitti miljoonia euroja syöpäpotilaiden ja orpolasten hyväksi, ja hänelle jäi 20 000 simeleonia. Niillä hän osti jätti tontin, ja joutuikin pärjäämään enää 4800. simeleonilla.

656810.jpg

Ehkä osa syy hänen vetäytymiseen julkisuudesta oli hänen suunnaton rumuutensa. Kaikki pilkkasivat häntä, ja huutelivat kaduilla " Hahahah, mene naamaleikkaukseen ja tulisit edes vähän kauniimmaksi". Hän päättikin olla ystävällinen jokaiselle Kielokylän asukille, jotta pilkkaamiselta säästyttäisiin.

656818.jpg

Amèlie rakasti rakkautta ja romantiikkaa! Hän halusi itselleenkin jonkun sydänkäpysen ja paaaaljon paaaljon rakkautta, myös ihanaa rakastelua.

656830.jpg

Myös ruoanlaitto oli lähellä Amèlien sydäntä. Hän ei tosin osannut sitä vielä hyvin, mutta harjoitus tekee mestarin.

656831.jpg

Aamulla Amèlie odotti sanomalehteä tienvarressa, hän tapasi postinkantajan, joka antoi kuin antoikin sanomalehden Amèlielle ystävällisesti; eikä pilkannut hänen ulkonäköään. Amèlie päätti olla myös kohtelias ja esitellä itsensä.

656833.jpg

Rahat olivat vähissä, ja sitä oli saatava lisää. Mistäkös muualta kuin töistä saisi rahaa? Amè päätti ryhtyä toimittajaksi.

656836.jpg

Amè ei kestänyt olla enää hetkeäkään yksin ja päätti kutsua ennustajaeukon paikalle. Hänelle Amè antoi vaivaiset 15 simeleonia ja päätti ottaa heti ensimmäisen treffiseuralaisen omakseen.

656842.jpg

Treffiseuralainen ilmoitti itsensä Petteri Simolaksi. Hänestä paljastui hyvin viisas ja ystävällinen ihminen, tosin ulkonäkö ei tainnut olla hänen valttinsa. Hän huolehti keskustelujen puheenaiheista ja itse asiassa puhuikin koko ajan; Amè oli pelkkänä korvana.

656867.jpg

Amè puolestaan sai huolehtia romantiikasta, ja siinä Petteri oli pelkkänä romantiikan uhrina.  Rakkautta oli jo selvästi ilmassa!

656874.jpg

Siinä se on, Fleusin suvun uusin jäsen. Petteri toi mukanaan talouteen vain 1 simeleonin; kyllä siitäkin oli apua, mutta super super super vähän.

656889.jpg

Amè päätti testata Petterin rakastelu kyvyt, ja houkuttelikin hänet sänkyyn. Sängyssä he kuhertelivat ensin vähän aikaa ja sitten päästiinkin itse asiaan.

656898.jpg

Heidän rakastelu ei ollut niin ihanaa, kuin kaikissa kirjoissa rakastavaisilla oli ollut.. tai niin ainakin Amèn ilmeestä voi päätellä niin..

656933.jpg

Ylennys jippii! Amè ylennettiin blogin kirjoittajaksi, jonka päivän toimintaan kuului mm. kirjoittaa uutisia vuodatuksen blogiin.

656937.jpg

Samalla Amè toi töistä naisen, Pamela valon. Pamelasta tuli Amén paras kaveri, ja tosiaankin molemmat pitivät tyynysodasta.

657065.jpg

Amén ja Pamelan ystävyys oli väistymässä ja tekemässä tilaa ihastumiselle. Minkäs sille voi jos huomaa pitävänsä enemmän samasta sukupuolesta kuin itse on.

657075.jpg

657076.jpg

Kahtena iltana täsmälleen samaan aikaan Amén maha kasvoi, koska hän odotti toista sukupolvea. Tyypillinen mies tuo Petteri; nukkuu vaan kuin nainen huomaa ilon aiheen.

657085.jpg

Tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää tytöistä.. vai onko sittenkään niin? Amé ainakin tykkäsi tytöstä, vaikka itsekkin on tyttö.

657092.jpg

Tyttöjen suhde taisi mennä jo vähän liian pitkälle, tai no jos Pamelasta tulisikin parempi kumppani Amélle, kuin Petteri? Kuitenkin tytöt olivat aivan pihkassa toinen toiseensa, ja sitä vähän juhlittiinkin erikoisella tavalla tyttöjen kesken :'D

657101.jpg

Samaan aikaan Petteri onnistui tulemaan töistä , ovesta sisään ja oli juuri menossa suihkuun, kun kuuli jonkun muunkin tytön kikatusta kuin Amén ja päätti katsastaa talon läpi kotaisin. Siellä Amé ja Pamela makasivat sängyssä puoliksi alasti ja pussailivat. Siitä Petteri ei hyvää tykännyt.

657106.jpg

Petteri kävi suihkussa, sen jälkeen hän nappasi pöydältä sen päivän lehden; katsastí asunnot ja löysi sopivan kokoisen kämpän, eikä hintakaan ollut niin paha.

657110.jpg

Petteri soitti taksin ja lähti katsastamaan lehdessä ilmoitetun myynnissä olevan asunnon. Asunto oli aivan täydellinen Petterille ja hän muutti sinne, eli nyt Amé olisi aivan yksin, tosin oli hänellä Pamela.

657112.jpg

Jo ensimmäisenä yönä yksin ollessaan Amén synnytys käynnistyi.  Kovat kivut ja tuska valtasivat hänen kropan& mielen, ja hän ei voinut edes ajatella yhtään mitään; toivoi vaan synnytyksen olevan ohi.

657117.jpg

Vaikka Amén käsivarsilla makasi pieni poika Bert,  hänen kivut sen kuin kasvoivat.

657120.jpg

Amén mahasta tuli vielä toinenkin pieni poika, joka oli aivan saman näköinen kuin veljensä. Bert & Brian ovat ensimmäiset kaksoset tässä tarinassa, ja he edustavat toista sukupolvea.

657124.jpg

Amén oli aika rentoutua ja miettiä asioita; miten hän selviäisi kahden pojan yksihuoltajana? Hän mietti ja mietti ja vielä kerran mietti miten hän selviäisi, kunnes keksi ratkaisun..

657130.jpg

Yhden puhelinsoiton päässä ratkaisu jo odotti.

Tässä oli elämäni ensimmäinen nettiin laitetun tarinan osa! No kommenttia saa laittaa, ja ainiin kysy vaan linkitystä :>

P.S Unohdin muuten kertoa, että Amé on perhetavoitteinen ja haluaisi saada 6 lastenlasta.